Зустрічайте новий канал Суспільне Спорт

Абоненти Мережі Ланет отримали доступ до нового каналу, що популяризує спорт в Україні

Зустрічайте новий канал Суспільне Спорт

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що в ТВ-пакетах Мережі Ланет і в сервісі Ланет.TV з’явився новий канал Суспільне Спорт. Це національний телеканал, присвячений спортивній тематиці, що входить до складу Національної суспільної телерадіокомпанії України. На каналі ви знайдете трансляції найсвіжіших спортивних подій, а також актуальні спортивні новини, документальні передачі та студійні спортивні програми.

Основною метою каналу Суспільне Спорт є популяризація спорту серед українців, знайомство аудиторії з українськими спортсменами, а також надання якісного та водночас безкоштовного спортивного контенту для широкого загалу.

В ефірі телеканалу Суспільне Спорт — прямі трансляції різноманітних спортивних змагань, зокрема — Чемпіонату світу з волейболу, Чемпіонату Європи з футзалу, змагань з легкої атлетики тощо. Канал транслює не лише широковідомі види спорту, а й менш популярні дисципліни, в яких беруть участь українські спортсмени, з метою їхньої популяризації. Крім того, Суспільне Спорт є ексклюзивним транслятором літньої Олімпіади в Україні.

Шукайте канал у високій якості в ТВ-пакетах Мережі Ланет і в сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV або у мобільному додатку.